Právě probíhá: Deal jak SVIŇA

 - Vice informací  naleznete ZDE

CPO iPhone: telefon ve stavu nového, kterému Apple vyměnil pár malých součástek

Proklikl jsi se sem z iPhonu, který má tag CPO? Zkratka CPO označuje Certified Pre-Owned iPhone, neboli certifikovaný repasovaný iPhone přímo od Applu. Tyto telefony mají zpravidla pár použitých dílčích součástek, přičemž displej, baterka a tělo jsou úplně nové. Telefon je zabalen v originální krabičce a zapečetěn jako nový kus.

SHRNUTÍ:

 

1) CPO iPhony jsou telefony repasované přímo Applem do stavu co nejbližšímu novému zařízení. Přičemž displej, baterka a tělo jsou vždy nové.

2) Tato zařízení jsou zabalena v originální balení s originálním příslušenstvím a vztahuje se na ně plná roční záruka od Apple.

3) Koupí CPO iPhonu šetříš nejen pěkné peníze, ale také planetu. 

4) Jdi do toho beze strachu, při nejhorším ho můžeš vrátit nebo vyměnit, kryje tě roční záruka.

 

CPO? Applem repasovaný iPhone nejvyšší kvality s roční zárukou a bez rizik. 

CPO iPhony jsou telefony, které mají zpravidla pár použitých součástek, ale ty nejdůležitější: displej, baterie a tělo telefonu jsou úplně nové. Díky tomu dostaneš za zlomek ceny iPhone ve stavu nového. To, že máš v telefonu použitý reproduktor nebo kabel nabíjení až tak nevadí.

Záruka nejen od nás, ale taky od Applu

CPO iPhony mají stejnou záruku jako ty úplně nové. Po vybalení telefonu z originálního zapečetěného balení a jeho aktivaci ti běží mezinárodní roční záruka od Applu. Samozřejmě tě kryjeme zárukou i my, přičemž můžeš telefon do čtrnácti dnů vrátit a do měsíce zařízení vyměnit. 

Není se čeho bát + šetříš planetu. Jsme eko!

V čem je háček, ptáš se? U CPO iphonu není, nákup takového zařízení je podle nás nobrainer. Koupí CPO iPhonu šetříš vlastní peněženku a planetu, protože zrecykluješ pár zánovních součástek, které by jinak skončily v propadlišti dějin. Použité součástky jsou pouze ty, u kterých to není nijak důležité.

Originál balení je k nezaplacení

Kdo z nás nemá rád rozbalování nového iPhonu. Slavnostní odtržení pečetě a pomalé vysunutí krabičky. Onen zážitek u koupě zánovního iPhonu zpravidla chybí, pokud se ovšem rozhodneš pro CPO telefon, můžeš se na to těšit. CPO iPhony jsou zabaleny stejně, jako ty plně originální a nové. Za zlomek ceny si můžeš koupit nové zařízení v originálním, novém a krásném balení, které udělá spoustu parády i k narozeninám nebo Vánocům. Ve finále o tom, že je iPhone CPO, nemusí příjemce daru ani vědět, určitě to neuvidí a nepocítí:)

 

Vysvětlující video od sympaťáka Daniel About Tech

 

Takhle nějak krabička s CPO iPhonem vypadá:

 

repasovaný cpo iphone mobilegear zánovní použitý