Do you want to see how satisfied other customers are with their purchases with us? Then you've come to the right place. You can see all MobileGear reviews in one place.

We work with Heureka, an independent price comparison engine. This way you can be sure that all MobileGear reviews are real and authentic. All of the reviews you'll see on the site are based on the personal experiences of people who have actually shopped with us. So no fakes, just the pure truth.

Customers share their buying experiences with us and we at MobileGear are very grateful for that. Because you all are the driving force behind our business. That's why we take every review very seriously. We appreciate every person who puts their trust in us and chooses a great Apple product on our site.

When things are going well, we're happy for positive reviews. And if something goes wrong, we fix it very quickly. To make every customer feel great. So you can enjoy your new iPhone or iPad package to the fullest. 

Now check out MobileGear's verified reviews and make up your own mind.

8 days ago

“Nelze spárovat sluchátka má přes ID přihlášený jiný uživatel.”

10 days ago

“První nákup v tomto obchodě, vše proběhlo v naprostém pořádku. Zboží vyzvednuto osobně na provozovně v Břeclavi, kde byl ochotný pracovník a zboží ukázal před převzetím.”

19 days ago

“Rychlost dodání”

1 month ago

“Kupoval jsem zde svůj první iPhone. Měl jsem od známých pozitivní recenze na tento e-shop. Zatím jim zcela jistě dávám za pravdu. Rozbalený telefon vč. originálního balení, který jsem jinde nesehnal za rozumné peníze. Rychlé doručení, vše běží na jedničku. Obchod doporučuji.”

2 months ago

“Vše bez problémů, rychlé dodání.”

3 months ago

“Nejlepší cena, kvalitní zboží. Výborná komunikace, rychlé dodání. Zboží označené jako nové, je opravdu nové. Není se čeho bát.”

3 months ago

“Rychlost doručení a kvalita výrobku a balení.”

3 months ago

“Výrobně komunikující obchod s možností koupit starší zboží za nízké ceny. Bohužel jedno ze sluchátek (airpods 3) chrčelo, což za mě neodpovídá kategorii "Rozbaleno - Jako nové". Tato vada se dala odhalit už v obchodě a popsána na stránkách. Bohužel z tohoto důvodu byl konečný efekt zklamáním. Na druhou stranu vrácení zboží bylo velmi jednoduché a bez problémů.”

3 months ago

“Z nákupu jsem opravdu nadšená a mohu jen doporučit. Sama jsem dala na doporučení přítele a neudělala jsem chybu. Telefon dorazil snad do druhého dne od objednání a je v perfektním stavu, opravdu jako nový bez známek opotřebení a se 100% kapacitou baterie.”

4 months ago

“Objednal jsem si špatně náhradní airpod. Po doručení jsem zjistil že mám jinou generaci a tím mi nešli spárovat. Odeslal jsem zpět do obchodu, ze kterého mi následně volali, že mi opraví fakturu a po zaplacení doplatku mi budou zaslané správné.”

4 months ago

“Skvelá spolupráca.”

4 months ago

“Určitě doporučuji obchod, za mě velká spokojenost.”

4 months ago

“Obchod jako takový mohu doporučit, bohužel přišlo zboží které nafungovalo na 100%, to se prostě může stát. Každopádně komunikace ohledně reklamace proběhla naprosto bez problému. Tak snad náhradní zboží už bude v pořádku.”

4 months ago

“Objednávka byla bez problémů.”

4 months ago

“Velkou výhodou byla rychlost doručení a reakce obchodu !”

5 months ago

“Objednané zboží dorazilo rychle, luxusně zabalené a v deklarované kvalitě. Přístup, produkty a služby lepší, než jaké nabízejí někteří prodejci nových produktů.”

5 months ago

“Úžasná komunikace, rychlé vyřízení, vše v naprostém pořádku.”

5 months ago

“Za mě příjemné překvapení. Za výhodnou cenu bylo zboží opravdu v top stavu(jako nové). Pokud má e-shop stejný přístup i k případným reklamacím, tak zde klidně nakoupím znovu.”

6 months ago

“Dobrá komunikace, kluci bez problémů poradí a vše vysvětlí. Zakoupené zboží je v pořádku a kvalitní.”

6 months ago

“Jsem spokojená vše v pořádku a rychle.”

6 months ago

“Díky za super iPhone, doporučuji obchod známým!”

6 months ago

“- naprostá spokojenost, telefon jako nový (kupovaný ve stavu rozbalený) - pěkně zabalený - hezká originální krabička Mobilegear - telefon v ní vypadá opravdu dobře, stačlo jen převázat mašlí, a předat jako dárek (v mém případě) - 100% spokojenost”

6 months ago

“Od ověřené značky za dobre peníze a s roční zárukou, u mě dobrý.”

6 months ago

“Koupila jsem si zde Iphone 12 ve stavu rozbaleno a nemám co vytknout, je úplně jako nový, má 100 % kondice baterie, jsem opravdu maximálně spokojená! Přikoupila jsem si k němu i gelový kryt a je také super. Hned další den od objednání už byl mobil doma :) Pokud si někdy budu chtít koupit iphone, tak jedině tady!”

6 months ago

“Výborný obchod na který se můžete spolehnout. Zboží vždy ve 100% stavu přesně dle popisu.”

6 months ago

“problémy s kamerou, které nebyly zmíněny na webu”

6 months ago

“Zařízení z kategorie ROZBALENO bylo úplně nové, jak bylo slíbeno. Apple ID odblokované, 100% funkční, s originální krabičkou, nabíječkou i náhradními špunty. Byla to má první zkušenost s obchodem a zatím naprostá spokojenost. :)”

6 months ago

“Moja objednavka bola macbook pro a airpods pro - velka spokojnost, dostupna cena, stav ako popisane / viditene na videu. Urcite odporucam!”

6 months ago

“Rychlé a kvalitní dodání.”

7 months ago

“Vše bylo naprostém pořádku A moc příjemná a ochotná obsluha zboží dorazilo v pořádku a rychle můžu hodnotit po první zkušenosti jen superlativech Určitě se na ně znovu obrátím”