Právě probíhá: Vánoční akce

 - Vice informací  naleznete ZDE

Do you want to see how satisfied other customers are with their purchases with us? Then you've come to the right place. You can see all MobileGear reviews in one place.

We work with Heureka, an independent price comparison engine. This way you can be sure that all MobileGear reviews are real and authentic. All of the reviews you'll see on the site are based on the personal experiences of people who have actually shopped with us. So no fakes, just the pure truth.

Customers share their buying experiences with us and we at MobileGear are very grateful for that. Because you all are the driving force behind our business. That's why we take every review very seriously. We appreciate every person who puts their trust in us and chooses a great Apple product on our site.

When things are going well, we're happy for positive reviews. And if something goes wrong, we fix it very quickly. To make every customer feel great. So you can enjoy your new iPhone or iPad package to the fullest. 

Now check out MobileGear's verified reviews and make up your own mind.

4 days ago

“Rychlé dodání”

5 days ago

“Tak co se týče obchodu tak komunikace velmi rychlá objednáte a za 2dny máte doma.Za mě vše ok.”

5 days ago

“Perfektni,neuvěřitelně rychle doručení.Zboží v pořádku.”

7 days ago

na použité zboží dodává vlastní krabici na míru rychlá doprava

“již několikátá objednávka a vždy perfektní jednání. Přibalili i dárek v podobě kabelu a ochranného skla na Iphone. Jen se žel nestrefili s typem a přibalili sklo na jiný typ telefonu, tedy nevyužiji. Nebýt tak daleko, vrátím zpět.”

15 days ago

“Skvělá a rychlá komunikace, stejně tak doručení.”

26 days ago

“Telefon přišel rychle, pěkně zabalený, s nabíječkou. Vypadá jako nový.”

27 days ago

“Komunikace po telefonu skvělá, kvalita bozi, díky moc”

29 days ago

“Zboží přišlo hned druhý den. Okamžitá reakce na dotaz. Naprostá spokojenost.”

1 month ago

Přehledný e-shop,skvěle se vybíralo zboží,rychlé dodání,vše naprosto bez chybičky.

“Určitě nakoupím znovu!”

1 month ago

Široká nabídka Dostupné ceny Rychlost dodání Vstřícné jednání

“V obchodě mi po telefonu a emailu pomohli najít pro mě nejvhodnější iphone, který mi dorazil hned druhý den po objednání. Vše funguje a stav iphonu předčil mé očekávání. Všem velmi doporučuji!”

1 month ago

Dobré ceny za kvalitní repasované telefony

“První koupený repasovaný iPhone měl vadnou baterii, ale po konzultaci se zákaznickou podporou jsem ho bez problémů vrátil. Později jsem koupil jiný kus a ten již byl OK.”

1 month ago

“Zboží krásně zabalené, ceny super, stav telefonů moc pěkný, spokojenost”

1 month ago

neskutečná rychlost, jeden den objednáno a hned druhý den jsem měla zboží doma

“žádná”

2 months ago

skvělý přístup výborná kvalita velice příjemně překvapen

Nic, mobil zatím 100%

“Doporučuji!!”

2 months ago

Cena Vstříctnost Rychlost Spolehlivost

“Z MobileGearu objednávám už nějakou dobu a zatím se mi nestalo, že by nastal nějaký problém. Zboží vždy došlo jak mělo a reklamace byla vyřízena s nadměrnou ochotou. Prostě bych tento obchod doporučil.”

2 months ago

Rychlost Cena Sortiment Jednání

“Obchod se skvělým a rozmanitým sortimentem za férové ceny s rychlým dodáním. Samotné jednání obchodu je pohotové, příjemné a velmi profesionální, prostě super!”

2 months ago

rychlost, prezentace prodávaného výrobku dárek, péče o zákazníka

“-”

3 months ago

Rychlost dodání Přehledné webové stránky

“Celkově jsem spokojený, objednal jsem si iPhone SE 2020 po repasi s ochranným sklem + nasazením skla. Nasazeno perfektně a navíc přišlo i jedno ochranné sklo jako dárek.”

3 months ago

Rychlost dodání. Zboží skvěle zabalené. Dáreček, který moc potěšil. Iphone v úžasném stavu.

“Nákup na Mobilegear předčil mé očekávání. Zakoupila jsem iPhone ve stavu "Velmy dobrý" čekala jsem odřeniny a škrábance, nenašla jsem nic. Baterie byla v takové kondici, jak bylo uvedeno u výrobku, tedy 100% Jsem zatím maximálně spokojená. Doufám, že mobil bude sloužit dlouho. Moc děkuji.”

3 months ago

Sluchátka dorazila poměrně rychle v elegantním a bezbečném balení Bezkonkurenční cena

Stav sluchátek však nebyl VÝBORNÝ. U krabičky si lze při správném světle všimnout nemalého množství škrábanečků.

“Obchod však na Mobilegear.cz doporučuji a komunikace s obchodem je určitě a aspoň VELMI DOBRÁ :Dd”

3 months ago

“Rychlost, tel. Je opravdu v super stavu. Jako nový”

4 months ago

Zboží odesláno následující den a další pracovní den doručeno Telefon ve stavu jako nový je skutečně bez jediného škrábance.Nebýt v krabičce prodejce,nepoznám,že se jedná o repas a ne nový kus

“Nabízené zboží odpovídá skutečnosti.”

4 months ago

“Mohu jen doporučit. Vše přehledné a srozumitelné. Rychlé dodání”

4 months ago

“Spokojenost s nákupem.”

4 months ago

Dělají to poctivě Zaměřují se i na detaily Záleží jim na přírodě

“Na sluchátko jsem se obrovsky těšila. Balíček byl v perfektním stavu a jeho obsah taky. Moc děkuju a doporučuju dál. Parádní servis”

4 months ago

Telefon přišel ve skvělém stavu Zboží bylo hezky zabaleno V balení byl jako dárek ochranné sklíčko

“Obchod doporučuji, telefon odpovídal třídě kvality a byl hezky zabalen v náhradní krabičce ”

4 months ago

Přehledný e-shop Rychlé odeslání Cena Výběr zboží Krásně zabaleno

“Objednala jsem ve třídě "velmi dobrý" a byla jsem překvapená, telefon dorazil ve stavu nad má očekávání. Objednala jsem večer a ráno už odesílali. Krásně a ekologicky zabaleno - to bylo takové plus navíc. A ještě jsem dostala dárek :)”

4 months ago

Ceny a kvalita

“Vše funguje jak má”

5 months ago

“Výhodné ceny. Dobrá a rychlá komunikace. Rychlé vyřízení a zaslání. Pěkné balení. Dárek navíc.”

5 months ago

Cena komunikace

“Nákup proběhl v pořádku, poprvé mi bohužel přišla nefunkční dobíjecí krabička, reklamace proběhla s menšími neshody vůči doplacení zboží, za chybu za kterou nemohl uživatel, ale dodavatel. Vše se vyřešilo v pořádku a určitě bych obchod doporučil, cena/výkon skvělé”

5 months ago

100% shoda popisu iPhonu na webu a dodaným kusem Cena Rychlost dodání-ve středu večer objednáno,ve čtvrtek odesláno a v pátek jsem měl iPhone doma Za pár korun nalepení ochranného skla

Drobný nedostatek bych viděl jen v malém množství krytů

“Kupoval jsem zde první Iphone a max spokojenost Díky přesným popisům na webu víte co kupujete+u spousty věci mate i video konkrétního kusu tudíž nekupujete zajíce v pytli. Můžu jedině doporučit. Jakmile budu chtít další iPhone/MackBook apod tak jedině odsud.”

6 months ago

“Rychlé dodání, krásně zabaleno, ochranné sklo na mobil jako dárek, spokojenost.”

6 months ago

“Rychlé a seriózní jednání. Doporučuji. Spokojenost.”

6 months ago

“Zakoupen telefon ve třídě Dobrý. Byl jsem překvapen po rozbalení. Telefon nese známky opotřebení které se schovají v krytu a nikde nic není vidět. Pokud někdo chce iPhone doporučuji tohoto obchodníka. Za tu cenu jsem velmi spokojen. A děkuji a doporučuji dále”

6 months ago

Velký výběr zboží za skvělý poměr "cena/výkon" Doplňkové služby - obzvlášť servis Profesionální a vstřícný přístup

Pobočka lehce z ruky

“Opravdu velká spokojenost, určitě se zde v budoucnu vrátím nakoupit a využít služeb.”

7 months ago

“Dodání velice rychlé, krásně zabalené, vše bez problému.”

7 months ago

“parada komunikace”

7 months ago

“Koupila jsem telefon s označením - Výborný. Telefon je jako nový se 100% kondici baterie. Nemůžu si ho vynachválit. Navíc jsem od mobilegearu dostala jako dárek nalepení sklíčka, což mě po rozbalení velice potěšilo.”

7 months ago

“Bez problému”

7 months ago

“Быстрая доставка, отличные цены/качество. Удобно что в одном месте можно закупить телефон-зарядку-доп.кабели-чехол-стекло, которое еще и поклеят за символическую цену. Хотя на алиэкспрессе эти аксессуары в разы дешевле.”

7 months ago

Relativně dobré ceny Příjemný personál na pobočce Břeclav Rychlé odpovědi při komunikaci přes e-mail

I zboží inzerované jako `Rozbaleno` bylo mírně poškrabané po rozbalení, nicméně nejednalo se o něco čeho by si člověk všiml na první pohled, čili beru pouze jako mírné mínus.

“Celkově se jedná o úžasný obchod pro lidi, kteří si chtějí pořídit  zařízení za super cenu, především v mém konkrétním případě u MacBooků. Nicméně k mojí smůle jsem si objednal produkt právě ve chvíli, kdy byla nasazena nové verze webu, která zřejmě nebyla dostatečně otestována a zapříčinila snížení cen produktů na `base` verzi. Toto nedorozumění bylo však později vyřešeno telefonickou komunikací s zaměstnancem e-shopu. Mimo to, to byla příjemná první zkušenost s tímto typem e-shopů a můžu pouze vřele doporučit, minimálně v případě MacBooků.”

7 months ago

Přehledný eshop Levné zboží

“100% spokojenost. Doporučuji”

7 months ago

Krásně zabalené jen v papíru Mobil byl ještě v hezčím stavu než jsem čekal Cena

“Byl jsem spokojený se vším.”

7 months ago

“Super, rychly nakup. Absolutni spokojenost. Uz nakupuju jedine tam :)”

8 months ago

Rychlé doručení Skvělý přístup zaměstnanců

“Telefon dorazil hned další den, ve skvělém stavu. Jako dárek k nákupu bylo přiloženo tvrzené sklo. Rozhodně využiju znova, až bude potřeba.<3”

8 months ago

rychlé dodání dobrý stav vybavení komunikace cena soc. média

“Jsem nadšená, skvělá cena i stav, děkuji!!!”

8 months ago

Rychlost Super cena Fajn lidi

“Koupit z druhé ruky s roční zárukou za top ceny - top”

8 months ago

rychlost dodání balení produktu kvalita

zatím nic, snad to takhle i zůstane

“Objednal jsem mobil, který mi došel do druhého dne od objednání. Mobil byl krásně zabalený a ležel v moc pěkné krabičce. Kvalita mobilu byla nad očekávání. Jako velkou výhodu určitě beru to, že sem si mohl mohli před koupí prohlídnout pomocí videa. Zatím jsem s mobilem velmi spokojený doufám, že tak bude i nadále. Mobilgear doporučuji i ostatním”

8 months ago

“Rychlost doručení zásilky. Děkuji”

8 months ago

“vše ok”