Právě probíhá: Den Otců

 - Vice informací  naleznete ZDE

Do you want to see how satisfied other customers are with their purchases with us? Then you've come to the right place. You can see all MobileGear reviews in one place.

We work with Heureka, an independent price comparison engine. This way you can be sure that all MobileGear reviews are real and authentic. All of the reviews you'll see on the site are based on the personal experiences of people who have actually shopped with us. So no fakes, just the pure truth.

Customers share their buying experiences with us and we at MobileGear are very grateful for that. Because you all are the driving force behind our business. That's why we take every review very seriously. We appreciate every person who puts their trust in us and chooses a great Apple product on our site.

When things are going well, we're happy for positive reviews. And if something goes wrong, we fix it very quickly. To make every customer feel great. So you can enjoy your new iPhone or iPad package to the fullest. 

Now check out MobileGear's verified reviews and make up your own mind.

7 days ago

“NADSTANDARDNÍ SLUŽBA”

8 days ago

“Rychlovka”

9 days ago

rychlost nachystání objednávky výborná komunikace skvělý stav zařízení

“Zakoupil jsem si iPad 7. generace ve stavu výborný. Měl jsem trochu obavy, že ipad bude poškrábaný, ale byl jsem příjemně překvapen, protože ze přední strany vypadá úplně jako nový a miniaturní škrábance na zádech mi stejně zakryje obal. Rozhodně doporučuji, jak se říká, za málo peněz hodně muziky.”

13 days ago

Velký výběr

“Komunikace, rychlé dodání zboží, spolehlivost. Chtěl jsem dodatečně nalepit ochranné sklo - nebyl problém. Telefon dorazil v deklarované kvalitě.”

28 days ago

Solidní popis každého telefonu včetně stavu baterie v % . V jiných obchodech máte pouze info, že baterie bude mít např. 80-100% což je za mě velmi nedostatečné a nepůsobí to solidním dojmem. Mnoho pozitivních recenzí (spokojených zákazníků) Popis telefonu sedí, koupili jsme telefon ve stavu ,,velmi dobrý" za slušnou cenu a v kondici baterie 93%. Jsme spokojeni záda a boky telefonu jsou jak nová stav 10/10, ani škrábaneček, na displeji je pak 6-8 středně hlubokých miniškrábanečků 0,1-0,3 mm a po jednom pak cca 0,5 a 0,7mm, po nalepení tvrzeného skla (které bylo v balení jako dárek) pak už není vidět vůbec nic. Ke každému zakoupenému telefonu nový nabíjecí kabel (a my jsme dostali i tvrzené sklo) jako dárek. Standardní 12 měsíční záruka - moc doufáme, že ji nebudeme muset využít Mám pocit, že standardní je i že telefon se dá buď do 14 dní vrátit nebo do měsíce vyměnit za vyšší model ;)

Zatím nic, možná by každý telefon mohl mít ještě přesnější/individuální popis stavu, protože pro někoho je důležité, aby měl displej 10/10 a pro jiného je to jedno (dá si na něj sklo např. jako my) ale chce, aby měl hezké boky /záda atd.. Popisy ostatních obchodů ve mě vzbuzují dojem, že těch telefonů musí mít na skladě stovky a nemají čas ani zájem se přesnějšímu popisu věnovat.

“Zatím velká spokojenost”

29 days ago

Skvělé ceny

Malý výběr Apple Watch

“Když Apple tak už jedině odsud!! Mrzí mne ovšem malý výběr Apple Watch, který měli když jsem zrovna nakupoval. 9/10”

1 month ago

Spolehlivost Komunikace Rychlé doručení Zboží odpovídá stavu

“Kupoval jsem tu první iPad ve stavu “Dobrý” takže jsem čekal velké kosmetické vady Tablet má jen jednu ťuklinu na rohu jinak je jak nový Nemohu si na nic stěžovat a určitě tenhle obchod doporučuji”

1 month ago

“+++”

1 month ago

Rychlé dodání Krásné ceny Tvrzené sklo zdarma

“Zkušenost super. Přestal mi fungovat telefon, tak jsem objednala a do druhého dne jsem telefon měla v ruce.”

1 month ago

Vyřízení reklamace na náklady eshopu

Nedostatečná kontrola zaslaného zboží Nekvalitní baterie u náhradních airpods

“Zakoupil jsem si náhradní airpod s tím, že baterie má být na 80-100%. První kus byl špatný a hned po 1. minutě se vypnul. Dobře, stane se, odeslal jsem zboží zpět. Reklamace byla uznána a na náklady eshopu mi byl zaslán nový kus. Žádal jsem o prověření nového kusu, který mi byl zaslán a bohužel stejný problém. Je mi to moc líto, ale bohužel nemůžu napsat kladnou recenzi a i když se to může stát, tak zde už nakupovat nebudu.”

1 month ago

“Velmi rychlé dodání”

2 months ago

On-line je přístupný detailní popis stavu zařízení, od baterie po všechny nahrazené součástky a jejich stavy. Cena a mimořádné slevy Základní příslušenství je součástí prodávaného zboží, případně lze vše snadno dokoupit Rychlé zpracování objednávky Foto stavu zařízení na žádost

Nedostatek poboček v jiných městech Servis pouze na dálku

“Snadná komunikace, jasné návody a rychlá reakce.”

2 months ago

Nový kabel k airpodům (vypadá i lépe než ten originální) Sluchátka ve stavu výborném vypadaly skoro jak nová

“Zatím vše v pořádku, vše funguje jak má.”

2 months ago

“Doporučuji, vše v pořádku. Dodání obratem na druhý den.”

2 months ago

Široký sortiment …

“Tento obchod doporučuji.”

2 months ago

rychlost dodání dárek zdarma dodržena slíbená kapacita baterie mnohem detailnější popisy jednotlivých dostupných použitých kusů než v jiných shopech

někdo nemusí mít štěstí a narazit na vadný kus, ale s tím je potřeba počítat u každého použitého zboží

“Zásilka byla dodána druhý pracovní den od objednání, použitý telefon byl skvěle zabalen přímo v brandované mobilegear krabičce. Slibovaná kapacita baterie 97% byla splněna přesně, za což velmi chválím. Telefon mám šest dní zatím a jsem velmi spokojen. Telefon měl být kategorie „Výborný” což také bylo splněno a telefon vykazoval pouze jednu drobnou oděrku a rámečky nebyly stoprocentně barevně sladěné - takže stav opravdu TOP. Navíc přišlo i tvrzené sklíčko jako dárek zdarma. Dále vidím obrovskou výhodu tohoto e-shopu, že je u každého modelu poměrně dost detailně napsáno, jestli je repas/orig. a procentuálně vyjádřená kapacita baterie. Za mě zatím mohu jen doporučit.”

2 months ago

Velmi rychlé dodání Rychlé jednání

“Kvalitní zboží, doporučuji.”

3 months ago

Výměna prasklého skla na mobilu Apple proběhla na počkání.

Špatná komunikace pracovníka obchodu, který bez vysvětlení odnesl můj mobil do vyššího patra, ani se nezeptal na můj souhlas. Velice zdlouhavá procedura přijetí mého požadavku - výměny prasklého skla na mobilu Apple. Pracovník obchodu musel vystavit objednávku na e-shopu, potřeboval k tomu různé údaje (e-mailovou adresu), zabralo to min. 5 minut a dostal jsem pak 3 e-maily, které pro mne byly naprosto zbytečné, když oprava proběhla na počkání.

“Výměna prasklého skla na mobilu Apple proběhla na počkání. Špatná komunikace pracovníka obchodu, který bez vysvětlení odnesl můj mobil do vyššího patra, ani se nezeptal na můj souhlas. Velice zdlouhavá procedura přijetí mého požadavku - výměny prasklého skla na mobilu Apple. Pracovník obchodu musel vystavit objednávku na e-shopu, potřeboval k tomu různé údaje (e-mailovou adresu), zabralo to min. 5 minut a dostal jsem pak 3 e-maily, které pro mne byly naprosto zbytečné, když oprava proběhla na počkání.”

3 months ago

“V případě reklamace zboží obchod reagoval obratem. Jeden den jsem vybrala nové zboží a následující den jsem vyzvedla ze zásilkovny. Profesionální a slušné jednání! Děkuji a doporučuji!”

3 months ago

Výběr Cena

“Objednávala jsem iphone SE 2020 pro neteř, trochu jsem se obávala avizovaného stavu, ale po rozbalení jsem byla příjemně překvapená, telefon byl v top stavu! Určitě nákup doporučuji.”

3 months ago

“horší parkování”

3 months ago

“Vstřícné jednání i při problému. Skvělé řešení.”

3 months ago

Rychlé dodání a telefon vypadá, skoro jak nový

Ne zrovna pěkné balení. Obyčejná krabička a telefon zabalený v papíře. Ale obchod se omluvil, že na své krabičky ještě čekají Ceny by mohly být nižší už teď za starší modely

“Dobrý obchod, ale ceny jsou ještě dost vysoko. Dodání rychlé. Dopravce super”

4 months ago

“Velmi rychlá komunikace, opravdu rychlé dodání. Zatím vypadá, že výrobek je v pořádku, funkční.”

4 months ago

ekologicke rychle dodani perfektni stav pojisteni

“Neni”

4 months ago

“Všechno ok”

4 months ago

“Vše proběhlo hladce, zboží dorazilo ve slíbeném čase a v pořádku.”

4 months ago

Rychlé doručení Výrobek předčil očekávání

“Repasovaný mobil jsem si pořizoval poprvé. Byl jsem ale naprosto spokojen. Mobil odpovídal popisu, dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Do 3 dnů od zaplacení mi přišel.”

4 months ago

“Mobil odpovida popisu”

4 months ago

“Rychla akce”

4 months ago

Rychlost Kvalita Komunikace

“Za mne perfektní nemám co dodat. Děkuji”

4 months ago

Rychlost doručení Telefon splňuje TOP stav Velký výběr Sympatické ceny oproti konkurenci Obrovské plus za informace u každého telefonu Dárek ve formě krytu, který ale nesedí

Telefon přišel v bílé obálce bez krabičky Klamání zákazníků podle toho, co je na Instagramu

“Začnu tím pozitivním: Telefon přišel ve výborném stavu a splňuje všechny informace, co byly uvedeny na stránkách - např. kondice baterie. Chválím za rychlé doručení a nejvíce chválím za to, že máte na stránkách informace u každého telefonu - díky tomu člověk ví, zda kupuje repasovaný telefon či v jaké kondici je baterie, tohle konkurence nenabízí a byl to hlavní důvod, proč jsem si zvolil zrovna Vás. Teď to negativní: Když mi telefon přišel, tak jsem byl dost v šoku, protože přišel v bílé obálce s bublinkami - působilo to strašně odfláknutě a neseriózně. Opravdu jsem měl v tu chvíli chuť ten telefon zaslat zpět. Na Instagramu a dalších sociálních sítích uvádíte, že přijde ve Vaší krabičce společně s příslušenstvím, takže to člověk dopředu očekává. Pak přijde naprostá katastrofa. Dostal jsem k tomu dárek ve formě bílého krytu, který však nesedí na zadní fotoaparáty, ale to bude nejspíš problém výroby.”

5 months ago

Hezky zabalené

Krabička je omlácená jako by byla používána 5 let

“Trochu mě zarazilo, že krabička byla omlácená, když jsem kupoval stav VÝBORNÝ. Sluchátka jinak fungují a vše v pořádku.”

5 months ago

Bleskurychlá expedice a doprava Pohodlná platba qr kódem

“Vše v pořádku, rychlý nákup.”

5 months ago

Zariadenie vyzerá ako nové Minimálne kozmetické vady zariadenia Výber zariadení Darček k nákupu

Dlhá doba doručenia Zariadenie bolo zabalené v bublinkovej fólií

“Skvelý výber zariadení, výborny stav zariadení, úžasná komunikácia. Ako nevýhodu považujem dlhšiu dobu doručenia, kde v mojom prípade bolo zariadenie poslané až 2 dni od objednania(myslel som si, že zariadenie pošlú v rovnaký deň, pretože som objednával cca. oklo 10:00), a trocha také menšie sklamanie prišlo keď som rozbalil balíček a čakal som, že zariadenie bude zabalené podľa videa unboxingu na soc.sieti, ale zariadenie bolo zabalené len v bublinkovej fólií. Ako malé plus považujem darček k zariadeniu. Obchod určite odporúčam, určite ich služby ešte využijem.”

5 months ago

Rychlost Ochota

“Moc ochotní kluci a rychlost opravdu blesková. Zboží dorazilo v pořádku a ve stavu, jaký jsem požadoval. Je na ně spolehnutí.”

5 months ago

“Vše v pořádku”

5 months ago

“Vyšli mi vstříc i s nestandartním požadavkem!!! DOPORUČUJI!!!”

5 months ago

“Transparentní informace, dobrá komunikace přes email”

5 months ago

“Bezkonkurencni cena za vyborny stav.”

5 months ago

Mega velké plus za rychlost doručení. Objednala jsem ve středu odpoledne a v pátek v poledne mi už přišla sms s PINem na vyzvednutí v zásilkovně Cena a zatím i stav zakoupeného produktu

Zatím nemám žádné negativní zkušenosti

“Já jsem zatím spokojená. Doufám, že nikdy nebudu reklamovat ( a i kdyby, doufám ve férové jednání). Stav zboží za mě odpovídá popisu ( nabíjecí obal na airpods). Velké plus za rychlost dodání i v období Vánoc a i dárek navíc ( pozáruční sleva). Doporučuji i svým známým, plus se mi líbí jak vedete sociální sítě :))”

5 months ago

“Koupila jsem si telefon v třídě A- a velmi mě překvapilo, v jakém stavu jsem ho dostala . Nevidím na něm žádné minus. Opravdu jako nový.”

5 months ago

“Skvělá komunikace i po telefonu, vysvětlili ochotně detaily. Zboží přišlo do dvou dnů. Balení je krásné. Stav použitého zboží odpovídal popisu. Děkuji”

5 months ago

Rychlost - spolehlivost

“Nema”

5 months ago

vše odpovídalo popisu

“Neumožňují platbu dobírkou - netroufl jsem si zboží nechat poslat a zaplatit jej předem - naštěstí jsem měl cestu do Břeclavi, takže jsem to spojil. Pokud bych tam něměl cestu tak bysi si nic tak drahého neobjednal u firmy kde nemám osobní zkušenost či zkušenost blízkých osob.”

6 months ago

rozdělení repasovaných mobilů do přehledných kategorií dle jejich stavu záruka na repasované zboží mobil v pěkném stavu krásně zabalené v krabičkách

“zatím nic”

6 months ago

přesná specifikace, takže vím přesně co kupuji rychlost doručení - zboží jsem měl do 2 dnů široký výběr opravdu výhodné ceny

“Apple produkty jsem v historii kupoval z různých e-shopů, vždy se ale vyskytl nějaký problém a nebyl jsem plně spokojený. Teď už po celkově třetím nákupu v tomto obchodu musím říct, že už asi nebudu kupovat jinde. Opravdu není nic na co bych si mohl stěžovat.”

6 months ago

“odborně poradí rychle vyřídí spokojenost s nákupem, jako vždy :o)”

6 months ago

Rychlost Informovanost

“Perfektní komunikace na dotazy.”

6 months ago

“Rychlé dodání”