AirPods Pro 2 a nové iPady Pro přijdou v roce 2022

AirPods Pro 2. generace a přepracované iPady Pro se mají ukázat už v příštím roce. Jaké novinky můžeme od produktů čekat a co dalšího Apple uvede?

V posledním vydání svého zpravodaje Power On Mark Gurman ze serveru Bloomberg sdílel svá očekávání ohledně budoucích Apple produktů. Gurman stále očekává, že nové MacBooky Pro a AirPods budou oznámeny do konce roku 2021. Už ale nečeká, že by příští rok byly uvedeny na trh další přelomové produkty. Při pohledu do roku 2022 Gurman uvedl, že Apple plánuje debutovat s několika produkty, včetně nových AirPods Pro, přepracovaného iPadu Pro, vylepšeného Macu Pro s Apple Silicon čipem, nového MacBooku Air a až třemi novými modely Apple Watch.

AirPods Pro 2 se zdravotními senzory

Debbie Wu a Gurman z Bloombergu dříve uvedli, že nová sluchátka AirPods Pro budou obsahovat nové pohybové senzory pro sledování kondice. Uvedli také, že Apple testoval menší design, který eliminuje stopky pod špunty. Pokud jde o přepracovaný iPad Pro, Gurman a Wu uvedli, že Apple testuje nová skleněná záda s podporou bezdrátového nabíjení a schopností nabíjet AirPody umístěním na zadní stranu tabletu.

Podle Gurmana může být rok 2022 také rokem, kdy Apple předvede své očekávané náhlavní soupravy se smíšenou realitou, které kombinují funkce rozšířené a virtuální reality. Pravé AR brýle od Applu jsou pravděpodobně ještě dva až čtyři roky daleko.

Gurman trvá na tom, že Apple pracuje na funkcích satelitu pro budoucí iPhony, které by uživatelům umožňovaly odesílat textové zprávy a podávat nouzové zprávy v oblastech bez mobilního pokrytí, a poznamenal, že funkce prostě ještě nejsou připravené.

Gurman se také podělil o své myšlenky na iPhone 13 a další zařízení představená společností Apple tento týden, což se odráží na potenciálních změnách App Store po verdiktu Epic Games a dalších.

Zdroj: Macrumors