iPhone 13 problémy hlásí někteří uživatelé. Dotyky nefungují

iPhone 13 problémy na sebe nenechaly dlouho čekat. Někteří uživatelé si stěžují na občasné výpadky reakcí na dotyky. Displej nefunguje spolehlivě.

Někteří noví uživatelé iPhonu 13 hlásí na svých nových zařízeních občasné problémy s dotykem. To je jev, kdy iPhone nereaguje na dotykové vstupy uživatele, což někdy vyžaduje restart celého zařízení. V jiných případech opakované klepnutí na stejné místo na displeji.

iPhone 13 problémy hlásí uživatelé všude

Příspěvky na stránkách Reddit, Twitter nebo Apple Support obsahují zprávy o uživatelích ‌iPhone 13‌, kteří mají problémy s citlivostí dotyku na svých nových telefonech. Uživatelé hlásí problémy s probuzením klepnutím, kdy ‌iPhone‌ nereaguje po probuzení ťuknutím na obrazovku a jiné instance dotykových vstupů v celém systému a v aplikaci nereagují.

Ojedinělé případy problémů s citlivostí dotykové obrazovky na ‌iPhone 13‌ by ji zúžily na možné poruchy hardwaru u některých modelů nového ‌iPhone‌. Zprávy o problémech s dotykem vyskytujících se na starších zařízeních po aktualizaci na iOS 15 však naznačují, že je to pravděpodobně chyba softwaru.

Od svého vydání před více než týdnem byl ‌iOS 15‌ trápen problémy, včetně chyb souvisejících s iPhone 13‌ a Apple Watch, úložištěm zařízení, Apple Music a widgety, navíc k možným zranitelnostem zabezpečení. Apple slíbil vydat aktualizaci softwaru, která má vyřešit různé problémy, které v současné době postihují zařízení iOS a iPadOS 15. Apple může vydat iOS 15.0.1 dříve, než aby vyřešil problémy, i když se může alternativně rozhodnout vydat iOS 15.1 místo toho, až dokončí beta testování později příští měsíc.

YouTuber a Apple beta specialista Zollotech ve svém nejnovějším videu rekapitulujícím změny v nejnovější beta verzi iOS 15.1 uvedli, že se problém zdá být vyřešen, podle jeho omezeného času s nejnovější verzí softwaru.

Zdroj: Macrumors