Právě probíhá: BACK2SCHOOL

 - Vice informací  naleznete ZDE

Originální iPhone s novou baterkou - detaily

Tento iPhone je dle dle našich testerů a jejich softwaru plně originální. Navíc jsme mu vyměnili baterii za zbrusu novou se 100% kondicí!

  1. Originální iPhone nemá dle našich testerů a testovacího softwaru žádné vyměněné součástky a je dle nás plně originální*

  2. Jediné, co je u těchto telefonů vyměněno, je baterie od nás. To píšeme do poznámky u produktu.

  3. Baterie mění profi technici s bohatými zkušenostmi. Místo staré originální baterky tak dostaneš novou se 100% kondicí. 

Originální iPhone - Při našem důkladném testování iPhonu jsme nenarazili na neoriginální náhradní díly nebo náznaky oprav od dodavatele. Může mít jedině námi vyměněnou baterii za zbrusu novou a ty o tom budeš vědět.

Tento iPhone je dle nás plně originální, protože u něj naši testeři a testovací software nenašli známky repasování od dodavatele. Jediné, co může být měněné, je baterie od nás, což se ale případně dozvíš v poznámce u produktu. Zařízení, které u nás prodáváme, pečlivě testují naši testeři, kteří mají bohaté zkušenosti a pomáhá jim profesionální testovací software. Díky jejich expertíze a softwaru poznáme, jestli byl měněný displej, baterie nebo například foťák od dodavatele a takovou informaci uvádíme v poznámce u produktu. Nemůžeme to sice říct se stoprocentní jistotou, protože nemůžeme (a kvůli narušení vodotěsnosti ani nechceme) otevřít a zevnitř zkontrolovat každý telefon, ale iPhone, u kterého nic neobjevíme, je s velkou pravděpodobností originální i se všemi součástkami. Čím novější model (např. iPhone 13/14/15), tím je pravděpodobnost, že je vše originální, vyšší.

 

Ve zkratce: Sice za to nemůžeme stoprocentně ručit, ale iPhone ze kterého jsi se proklikl na tento článek je nejspíše plně originální. Jak zvenku, tak zevnitř. Pokud jsme něco měnili, je to baterie, aby ti telefon vydržel v ruce zace celý den. Takovou informaci ti ale nezatajíme.

 

iphone 15 pro levný použitý mobilegear

Profi testing a upřímnost

Telefony, které k nám připutují od dodavatelů, pečlivě testujeme. Pokud přijdeme na jakoukoliv vyměněnou součástku, řešíme to. Minimálně se o tom dozvíš v poznámce. V té najdeš i to, když se domníváme, že je telefon plně originální.

Jedině baterie, jedině profesionálně

Jediné, co na telefonu s tímto TAGem může být měněno, je baterie. Domníváme se, že i přes originální baterii s 80% kondicí je lepší, když tam hodíme novou 100%. Dělají to naši profi technici s bohatými zkušenostmi. Do určité míry navrátí zařízení i voděodolnost a prachuodolnost, tak se není čeho bát. Každopádně, jak jsme již psali, se o takovém zákroku dozvíš v poznámce. 

iPhone bez repasování? Většinou originální kousek

Pokud nenajdeme žádné známky o repasování, domníváme se, že je zařízení originální včetně všech svých součástek. Do telefonu sice někdo mohl sáhnout a nějakou malou část vyměnit, my ale bohužel nemůžeme otevírat každý iPhone a kontrolovat jeho vnitřnosti.

V poznámce najdeš vše důležité o zařízení, nic neskrýváme 

U některých iPhonů na našem e-shopu si můžeš všimnout poznámky. Většinou je v nich informace o stavu telefonu, jaké má případně vyměněny součástky, o jaký jde typ repasování atd. Informujeme tě o všech záležitostech a u každého konkrétního produktu. V první řadě nám jde o to, abychom transparentně informovali o reálném stavu telefonu a ty nekupoval zajíce v pytli. 

Repasovaný telefon častokrát nerozeznáš od originálu

Repasované telefony jsou takové, které prošly nějakou servisní úpravou. Můžou mít například nový displej, baterii nebo foťák. Ať už byly repasovány u nás nebo u dodavatele, vše uvadíme v poznámce. Více o repasovaných telefonech zde.