🚨 Z důvodu odstávky elektřiny máme v pátek 26.4. zavřeno. 🚨

Servis Apple Břeclav opravuje na počkání, kvalitně a všechno

Servis Apple Břeclav si poradí s každým Apple produktem a často na počkání. Pokud jste v Břeclavi, už nikam nemusíte, jsme tu pro vás.

Břeclav není malé město, ale Apple nezavítal zatím oficiálně ani do Prahy. Přesto se zde najde spolehlivý Apple servis, který vám pomůže s opravou všech Apple produktů. Brno není úplně blízko a i když si to možná mnozí myslí, cesta zabere klidně hodinu a to ještě mimo špičku a autem. Je tak více než výhodné si zajít přímo ve městě nechat si opravit svůj iPhone, iPad, Mac nebo třeba Apple Watch.

 

Servis Apple Břeclav pomůže rychle a výhodně

Pokud odnesete svůj Apple produkt do autorizovaného servisu, často se můžete divit vysokým částkám. Autorizace Applem něco stojí a originální díly jsou drahé. U nás používáme srovnatelně kvalitní OEM součástky, které vydrží stejně dlouho a zajistí stejné funkce. Rozhodně vám do iPhonu nedáme nekvalitní čínské napodobeniny. Nemusíte se tak bát, že odejdete s fušovaným výrobkem. V Břeclavi si z vás určitě dělat srandu nebudou a spíše jim budete moct náš Apple servis vřele doporučit. Vekou výhodou je i poskytnutá záruka 6 měsíců na vyměněné díly a 10% sleva na opravy produktů, které u nás také zakoupíte.

iPhone oprava

Hodně oprav netrvá dlouho a dokonce jsou na počkání. Nemusíte tak ani domů odcházet bez svého miláčka. Při příjmu se domluvíme, jak budeme postupovat a sdělíme odhadovaný čas opravy. Můžete si tak u nás počkat v teple a suchu. Když budete s opravou spokojeni a dáte vědět svým přátelům, budeme rádi. Kamarádi nemusí být ani z Břeclavi nebo z okolí Brna, opravíme Apple všem. Stačí nám zařízení bezplatně poslat přes Zásilkovnu. S balíčkem pak stačí zajít na místo Zásilkovny a nechat ho odeslat. K využití takového servisu jen vyplňte formulář na našem webu.

 

Ceny oprav vás mile překvapí

Oprava iPhonu a výměna baterie, prasklý displej, nefunkční sluchátko nebo porucha nabíjení. To vše jsou závady, které se u iPhonu nevyskytují často, ale když už, tak patří k těm nejrychleji řešitelným. Nový iPhone 13 Pro bude po zakoupení fungovat skvěle, ale po čase možná budete potřebovat vyměnit baterii. Nešťastně si rozbijete displej a kvůli polití a špatnému vysušení se přece jen, i když je zařízení voděodolné, do jeho útrob dostane tekutina. Věci, které se stávají a s postupem času je stále pravděpodobnější, že minimálně jedna z nich potká i vás. Není potřeba hned panikařit. Jestli nemáte zrovna cestu k nám, zavolejte. Jsme tu pro vás od pondělí do čtvrtka a pokud právě neobědváme, což se většinou děje mezi 12. a 13. hodinou, tak nás zastihnete od 8:15 do 16:00 na telefonu +420 548 998 907. A jaké jsou nejčastější opravy a jejich ceny například u iPhonu 8?

  • Výměna displeje - 2 290 Kč
  • Výměna baterie - 1 190 Kč
  • Přehrání systému, když nestartuje - 480 Kč
  • Záloha dat - 390 Kč

Jak vidíte, ceny jsou to více než přijatelné. Břeclav má teď místo, kam uživatelé s Applem mohou bez starostí zajít a nechat si ho opravit. Pamatujte si, že otevřeno máme od pondělí do čtvrtka a to od 8:30 - 15:30